Alexandra Road, Epsom
PDF Project Profile

Contract | £1.2million
Client | Private Developer
Status | Planning Granted

This new build development in Surrey incorporates basement parking, eight individual flats and a large amenity space to the rear. The contemporary aesthetic references the immediate context in scale, massing, materiality and colour. Linit glass is used in the recessive elements of the design to create a glowing box at night.

Modern Contemporary Fletcher Crane Architect Housing Residential Epsom Surrey Brick Linit Glass
Modern Contemporary Fletcher Crane Architect Housing Residential Epsom Surrey Sketch Concept
Modern Contemporary Fletcher Crane Architect Housing Residential Epsom Surrey Facade
Modern Contemporary Fletcher Crane Architect Housing Residential Epsom Surrey Elevation
Back to Top